Будинок престарілих у Києві

Ми працюємо 24/7


Приватний будинок для людей похилого віку

Оформлення літньої людини в будинок престарілих

Оформлення літньої людини в будинок престарілих - це одне з непростих питань, яке тягне за собою величезну кількість обговорень. Спочатку це залежить від нашого з вами світосприйняття: чи вправі Ви оформити свою близьку людину або родича в приватний пансіонат.

На ситуацію, що склалася необхідно дивитися об'єктивно. Будинок пристарілих не передбачає «доживання» близької людини або родича в жахливих умовах. Це комфортні номери, своєчасне надання допомоги кваліфікованими фахівцями та обов'язково постійний нагляд, занепокоєння та небайдужість з боку персоналу пансіонату.

Це не означає, що Ви залишаєте свою літньою людину наодинці зі своїм віком та самотністю! Ваше занепокоєння полягає не в тому, скільки часу Ви

проводите з ним, а в його якості. Багато залишають свої робочі місця для того, щоб якомога більше приділяти уваги своїм старим хворим родичам, то це батько-мати, чи то дядько-тітка.

Проживання в приватному будинку для літніх людей буде найкращим готелем та буде коштувати набагато менше, ніж послуги приходящої доглядальниці до Вас додому. І нагляд, звичайно ж, буде набагато вищим та кращим.

 

З умовами проживання Ви маєте право самі визначитися та залишити свого хворого родича в приватному пансіонаті ви також маєте право на той період часу, на який у вас буде достатньо коштів. Це може бути один-два місяці, навіть рік.

І ніхто не має права вас засудити за те, що ви залишили свого хворого родича або інваліда в приватному будинку. Тому, що такого догляду в домашніх умовах ви не зумієте надати, як надають кваліфіковані спеціалісти будинку пристарілих.

 

Прийняття рішення варто за вами. Але тільки, якщо ви хочете, щоб у вас залишався час на свою сім'ю, то кращим вирішенням питання для вашого родича, якому необхідний догляд, буде приватний пансіонат.